Double Bond Pharma ingår distributionsavtal med Euroresearch

Double Bond Pharmaceutical (DBP) har signerat ett avtal med Euroresearch för distribution av deras utvalda produkter på den skandinaviska marknaden. Försäljningen av dessa produkter kommer att skötas av dotterbolaget Drugsson AB.

Produkterna, Biospray och Biopad, är medicintekniska produkter och används för behandling av mindre brännskador, hudirritation, sår, bädd sår, blöj- och inkontinensutslag, hudskador och skrubbsår, hemostat.

Drugsson kommer att marknadsföra produkterna både till konsumenter (egenvård) och sjukvården, vilket innebär att produkterna har en bred potentiell marknad.

Som alltid så ser DBP till att produkterna är av högsta kvalitet och följer EU direktiv, förordningar och riktlinjer gällande MDR. Den nya lagstiftningen har redan börjat gälla och DBP kommer se till att dessa följs för alla Drugssons produkter.

”Vi är glada över att sluta avtal för distribution av fler eftertraktade produkter, – säger Igor Lokot, VD på DBP. – Drugsson växer med varje vecka som går och fortsätter expandera sin portfölj.”

Mer om Euroresearch

Nyhetskälla

Dela inlägget