Double Bond Pharma signerar avtal för distribution av Helixor produkter

Double Bond Pharmaceutical (DBP) och Helixor Heilmittel GmbH har idag signerat ett avtal för distribution av Helixor produkter i Sverige. Distributionen kommer att verkställas av Drugsson AB.

Helixor produkter används som integrativ cancerbehandling vilket betyder att produkterna erbjuds till patienter för att minska svåra biverkningar orsakade av deras cancerbehandling och därmed väsentligt förbättra livskvaliteten. Helixor produkter finns för integrative behandling av olika typer av cancer, både för de vanligaste men även för sällsynta typer av cancer, inklusive bröstcancer, kolorektal cancer, lungcancer och hjärncancer.

“I linje med vårt mål att bygga ett självförsörjande läkemedelsföretag med en balanserad portfölj bestående av både innovativa utvecklingsprodukter och färdiga säljprodukter är vi väldigt glada över att kunna lägga till den första onkologiprodukten till Drugssons portfölj, – säger Igor Lokot, VD för Double Bond Pharma. – Livskvalitet blir en allt viktigare parameter vid cancerbehandling och vi är stolta över att ha blivit en distributör av Helixor som en del av integrerad cancerbehandling.”

Helixor produkter är redan registrerade på EU marknaden och i Sverige och förväntas att börja generera intäkter inom Drugsson i Q4 2018.

Mer om Helixor

Nyhetskälla

Dela inlägget