Pileseptin finns nu att köpa på APOHEM

Double Bond Pharmaceuticals dotterbolag Drugsson AB, distributör av Pileseptin på den nordiska marknaden, rapporterar att Pileseptin som både gel och spray finns nu att köpa på APOHEM. Tidigare i år började produkten att säljas på Apotea, Apotek365 och Meds.se i Sverige och även på Webpharma i Norge.

”Vi är glada att ha vår första receptfria produkt på marknaden nu även tillgänglig i ett av Sveriges största nätapotek, och vi fortsätter att jobba mot att sluta avtal med ännu fler försäljningskanaler i framtiden, – kommenterar Igor Lokot, VD för Double Bond Pharmaceutical och Drugsson AB, – Vi är fortfarande intresserade att ta in fler nya, högt eftertraktade produkter som kan vara lämpliga för Drugssons pipe-line.”

Mer om Pileseptin: Det är en ny behandling mot hemorrojder som fungerar effektivt genom att minska svullnaden och hålla området rent från bakterier och smuts. Pileseptin Spray används mot yttre hemorrojder och Pileseptin Gel mot inre hemorrojder. Pileseptin är den enda produkten i sitt slag som lindrar och minskar hemorrojderna och inte bara symptomen.

Mer om APOHEM: Apohem grundades 2017 och affärsidén är att erbjuda ett brett och attraktivt sortiment av apoteksvaror på nätet. Bakom Apohem står huvudägarna Axfood och Novax. Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln och Novax investerar i tillväxtföretag som söker en partner för att uppnå tillväxt.

Mer om Apohem

Nyhetskälla

Dela inlägget