Pileseptin finns nu på Tamros centrallager

Double Bond Pharmaceuticals dotterbolag Drugsson AB, distributör av Pileseptin på den nordiska marknaden, har fått sin första leverans av Pilseptin till Sverige. Produkterna kommer att förvaras på Tamro som är Drugssons partner för lager och logistik. Pileseptin tillverkas i Frankrike och kommer att finnas tillgängliga för den svenska marknaden på Meds.se och Apotek365 inom kort. Samtidigt jobbar Drugsson AB med att sälja in dessa produkter till fler nätapotek och de fysiska apoteken.

”Vi är glada att Pilseptin som är Drugssons första receptfria produkt kommer att finnas till försäljning inom kort, – kommenterar Igor Lokot, VD för Double Bond Pharmaceutical och Drugsson AB, – Vi fortsätter leta efter nya, eftertraktade produkter som kan vara av intresse för Drugssons pipe-line”

Mer om Pileseptin: Det är en ny behandling mot hemorrojder som fungerar effektivt genom att minska svullnaden och hålla området rent från bakterier och smuts. Pileseptin Spray används mot yttre hemorrojder och Pileseptin Gel mot inre hemorrojder. Pileseptin är den enda produkten i sitt slag som lindrar och minskar hemorrojderna och inte bara symptomen.

Nyhetskälla

Dela inlägget