Pileseptin gel finns nu att köpa på MEDS.se

Double Bond Pharmaceuticals dotterbolag Drugsson AB, distributör av Pileseptin på den nordiska marknaden, rapporterar att Pileseptin gel finns nu att köpa på MEDS.se. Tidigare idag började produkten att säljas på Apotek365. Pileseptin i spray form är redan till försäljning på Apotek365.se och Meds.se sedan januari.

”Vi är glada att ha vår första receptfria produkt i sina båda varianter på marknaden och jobbar med att signera avtal med flera försäljningskanaler i framtiden, – kommenterar Igor Lokot, VD för Double Bond Pharmaceutical och Drugsson AB, – Vi fortsätter även leta efter nya, eftertraktade produkter som kan vara av intresse för Drugssons pipe-line”.

Mer om Pileseptin: Det är en ny behandling mot hemorrojder som fungerar effektivt genom att minska svullnaden och hålla området rent från bakterier och smuts. Pileseptin Spray används mot yttre hemorrojder och Pileseptin Gel mot inre hemorrojder. Pileseptin är den enda produkten i sitt slag som lindrar och minskar hemorrojderna och inte bara symptomen.

Nyhetskälla

Dela inlägget